PTS TUNING - Több er biztonsággal!

Mi a chiptuning?

Mely típusoknál alkalmazható, „az enyémet lehet csinálni”?

Mennyivel növelhet a teljesítmény biztonságosan?

Miért lehetséges?

Hogyan változik a fogyasztás?

Milyen negatív hatással van az autóra?

Egyedi kérések is lehetségesek?

Miért érdemes a minséget választani?

Lehetséges a gyári állapot visszaállítása?

Garancia?

Szolgáltatás tartalma / emissziótechnika

 

PTS TUNING - Több er biztonsággal!

Célunk, hogy minségi és biztonságos chiptuningot/átépítést nyújtsunk a kínálatunkban szerepl összes típusra. Legyen szó a legújabb személy és teherautókról, vagy korábbi modellekrl. A listánkban szerepl jármveket, egyedi luxusautókat, teherautók, traktorokat tudjuk vállalni.

 

Mi a chiptuning?

A chiptuning az autók motorteljesítményének, és hatásfokánaknövelését jelenti egy speciális módon, a motor megbontása nélkül, a motor mködését szabályzó vezérlegység beállításainak módosításán keresztül. Napjainkban ez a mvelet a szervizcsatlakozón keresztül történik, elkerülve ezzel az autó megbontását. Amikor erre nincs lehetség, egy másik módon, úgyn. BDM-enkeresztül történik a programozás. Mindkét módszer teljesen biztonságos. Mindenesetben egyedi szoftveres programozást végzünk autója ECU-ján.

 

Mely típusoknál alkalmazható, „az enyémet lehet csinálni”?

Széles kínálatunkban európai, japán, amerikai és egyéb ázsiai gyártmányok is megtalálhatóak. Alkalmazható feltöltés nélküli szívó, és feltöltéses turbós, benzin valamint diesel motoroknál. Személyautóknál és terepjáróknál, teherautóknál, ergépeknél, traktoroknál, hajóknál, motorkerékpároknál. A lényeg, hogy a járm módosításra alkalmas vezérlegységgel legyen felszerelve. Részletesebben a folyamatosan frissül Típusválasztónkban.

 

Mennyivel növelhet a teljesítmény biztonságosan?

Ez lökettérfogat függ, szívó benzines és gázüzem modelleknél: + 8-12% LE és +15-50 NM, turbódiesel és turbóbenzines modelleknél:+15-40% LE és +30 Nm-130Nm javulás érhet el az emissziós értékek, az élettartam, valamint a gyári trések figyelembevételével. Típusonként eltér lehet. (Az irreálisan magas értékeket, ígérket kérnénk némi fenntartássalkezelni, természetesen mindent lehet, legfeljebb széthullik az autója) Mi stabil és megbízhatóan mköd, teljesítménynövelést végzünk autóján, részecskeszrvel ellátott autók esetén is. Konkrét értékekrl kérjen ajánlatot.

 

Miért lehetséges?

Egyszersitve és röviden….Újraprogramozáskor a motorban gyárilag tudatosan lév mechanikai tartalékokat, túlméretezést használjuk ki. Ennek okai: a fejlesztés és tervezés során a gyártóknak sok szempontot kell figyelembe venniük. Ennek különböz gazdasági, és költséghatékonysági okai vannak. Egyszerbb és olcsóbb egy nagyobb tartalékokkal bíró motorcsaládot hosszabb idtartamra tervezni, és nagy szériában gyártani. Késbb az aktuálisan megjelen új modellhez pedig, kisebb-nagyobb módosításokkal az elz generációs motor van továbbfejlesztve, amely eleve alkalmas erre, és így lényegesenolcsóbb a gyárnak. (Valamint ersebb és immár drágább verziójú motorhoz a gyártó könnyebben tud eladni egyéb extrákat, ami neki további jelents bevételiforrás). Természetesen a „downsizing” és az alternatív meghajtások fejlesztésének korában, kényszeren, folyamatosan jelennek meg újabb és újabb motorkonstrukciók, melyek szintén magukban hordozzák ezt a lehetséget :)

 

Hogyan változik a fogyasztás?

Azonos vezetési stílus mellett, nincs többletfogyasztás. A módosítás elvégzése után fogyasztáscsökkenés tapasztalható. Ennek mértékebeállítástól és vezettl függ, általában 5 és 15% között mozog. Ezzel Ön km-tl függen jelents üzemanyag költséget takaríthat meg. Személy és teherautóknál ,mezgazdasági gépeknél–flottáknál ez összeg sokszázezer forinttól egészen a milliós tételig terjedhet, évente, jármvenként! Igen az Ön autója is képes erre.

 

Milyen negatív hatással van az autóra?

A minségi, megfelelen elkészített módosítás semmilyen káros hatással nincsen, a híresztelésekkel szemben. Ehhez szükséges az autó rendszeres, megfelel, minségi anyagokkal történ karbantartása, valamint az ésszer használata.

 

Egyedi kérések is lehetségesek?

Igen, bizonyos kereteken belül van lehetség az autó egyedi finomhangolására, az Ön kérése szerint, a lehet legjobb eredmény elérése érdekében. Legyen szó teljesítményrl (PTS SPORT, PTS XTRA), vagy fogyasztásról (PTS ECO+). Mechanikai módosítással egybekötött programozást is vállalunk.

 

Miért érdemes a minséget választani?

„Chiptuning” és „chiptuning” között is van különbség árban és minségben egyaránt.

A folyamatosan bvül és fejld jármállomány, a szoftveresteljesítménynövelést végz mhelyektl is folyamatos fejldést kíván meg. A megfelel technológia nélkülözhetetlen az autók minségi módosításához. Ez értelem szerint, folyamatos jelents befektetéssel jár (amit ki kell tudni termelni) mint az élet más területén is.

 

Ésszernek tnhet, hogy Ön - mint leend ügyfél- az ár alapján próbálja eldönteni, hogy hova viszi az autóját. Azonban ez rossz döntés. Ez betudható a nem megfelel ismeretanyagnak, és/vagy a félrevezetésnek.  Egyszeren: „olcsóhúsnak híg a leve”- tartja a mondás. Amikor „gyere haver megcsippeljük” típusú „szolgáltatásoknál” baj van, az bizony gyakran többszázezer forinttól milliós tételig terjedhet. Mindenki döntse el, hogy egy olcsóbb, középkategóriás, vagy sokmilliós fels kategóriás autónál pár 10 ezer forintért érdemes-e esetleg súlyos motor és/vagy váltó károsodást kockáztatni.A fejleszti csapatnak, minségi munkának, a vállalt felelsségnek, garanciának ára van, viszont az eredmény is mosolyt, és örömöt fog okozni.

 

Lehetséges a gyári állapot visszaállítása?

Igen, az eredeti állapot kérésre bármikor visszaállítható.Híresztelésekkel szemben az eredeti állapot problémamentesen mindig visszaállítható.

 

Garancia?

A szolgáltatás pénz visszafizetéses elégedettségi garanciával kipróbálható, mszaki állapottól függen szoftvergarancia.

 

Szolgáltatás tartalma / emissziótechnika

Az áraink tartalmazzák az elzetes állapotfelmérés, program le- és feltöltés, az egyedi testre szabott módosításokat, dokumentálást, program archiválás díját. Eredeti állapot bármikor visszaállítható, a szolgáltatás kipróbálható!

 

Részecskeszrvel ellátott autók megfelel módosítását, újratuningolását is vállaljuk, nálunk történ módosítás után az autó továbbra is meg fog felelni a TÜV / emissziós / zöldkártyás határértékeknek, nincsfüstfelh!

 

Ügyfélfogadás kizárólag telefonos egyeztetés után lehetséges!

 

 
PTS Traktor Chiptuning © - Organik Honlapkszts Gyr
Cm: 9090 Pannonhalma, jtelep t 27/b
Mobil: (30) 296-0711
Email:info@pts-tuning.hu
определить самому местонахождение телефона по imei программа для поиска местонахождения по номеру телефона телефонный справочник городских телефонов в красноярске справочник справочник сотовых телефонов барнаула телефонная база мтс беларусь online телефонная база справочник можно ли справочник адресов и телефонов минск как по телефонная база г минск узнать по телефону местонахождение ссылка адресно телефонная база по воронежу номер телефона по адресу днепропетровск как определение местонахождения по номеру сотового телефона справочник телефонов и адресов заречного пензенской области домбай справочник найти человека по фамилии имени отчеству в екатеринбурге местонахождение телефона андроид справочник домашних телефонов киров справочник телефонов в городе мытищи телефонная база данных мгтс онлайн здесь пройти тест по истории вариант егэ программы шпионы мобильный телефон тесты по биологии егэ 11 класс скачать бесплатно определение егэ тут справочник телефонов города шымкента на сайте пробные егэ тесты на 2013г по русскому языку егэ скачать по биологии 2013 года писать справочник сотовых помогу найти человека по номеру мобильного телефона база данных мобильных телефонов астрахань пеленгатор найти по адресу телефон в красногорске по русскому языку егэ онлайн без смс онлайн игра Counter Strike Знакомства sitemap